PSD Suceava 2020

Numărul cazurilor active de Covid-19 în judeţ se menţine la 1.384, în 101 de localităţi

> Prefectul Alexandru Moldovan: Este important ca fiecare dintre noi să avem o conduită socială şi un comportament responsabil!

 Prefectura Suceava a anunţat că ieri, în judeţ, erau 1384 cazuri de infecţie Covid-19 în evoluţie.

Sursa citată a precizat că, potrivit distribuţiei cazurilor Covid-19 pe localităţi, din cele 114 unităţi administrativ-teritoriale, 13 nu aveau niciun caz de infecţie Covid-19 în evoluţie, 12 – câte un caz, 39 – sub cinci, 26 – sub zece, iar 24 – peste zece cazuri în evoluţie.

În acelaşi timp, în carantină se aflau 691 suceveni, iar în izolare, 409.

Numărul total de persoane testate până luni era de 67.797 persoane, în anterioarele 24 de ore fiind testate 83.

Forţele de ordine au verificat, în cursul zilei de 25 octombrie, 1.059 de persoane şi 126 de societăţi comerciale, privind respectarea măsurilor şi interdicţiilor impuse. Astfel, au fost aplicate 125 sancţiuni, în valoare de 35.800 lei.

Prefectul de Suceava, Alexandru Moldovan, a transmis un nou apel către suceveni pentru respectarea măsurilor de protecţie sanitară.

„Prefectul judeţului solicită cetăţenilor să respecte normele stabilite de autorităţi în perioada stării de alertă, distanţa fizică de protecţie sanitară şi măsurile de igienă stabilite de către specialişti. Este important ca fiecare dintre noi să avem o conduită socială şi un comportament responsabil, să conştientizăm că acţiunile noastre îi pot afecta pe ceilalţi şi să respectăm deciziile autorităţilor pentru limitarea şi răspândirea infecţiilor cu noul coronavirus. Mulţumim tuturor celor care au înţeles că numai împreună vom reuşi să depăşim această perioadă!” a transmis Prefectura Suceava. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: