PSD Suceava 2020

Încercarea PNL Salcea de invalidare a mandatului primarului ales Ezekiel Belţic a fost respinsă de Tribunalul Suceava

> Decizia e definitivă, iar primarul ales este validat şi urmează să fie instalat în funcţie

Tribunalul Suceava a respins, ieri, cererea de apel formuată de PNL Salcea faţă de decizia Judecătoriei Suceava prin care s-a dispus validarea mandatului primarului ales Ezekiel Belţic.

Tribunalul Suceava a dispus, luni, anularea cererii de apel, pentru că nu fusese semnată. Decizia este definitivă.

PNL Salcea a constestat la data de 22 octombrie decizia din 15 octombrie a Judecătoriei Suceava, prin care s-a validat alegerea în funcţia de primar al oraşului Salcea a lui Ezekiel Belţic.

În condiţiile în care validarea alegerii lui Ezekiel Belţic a rămas definitivă, urmează ca Prefectura Suceava să convoace şedinţa de constituire a Consiliului Local Salcea, în faţa căruia primarul ales va depune jurământul şi va fi instalat în funcţie. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Un comentariu

  1. Petras poate pleci si tu din primarie ..la o stana iti este locul

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: