PSD Suceava 2020

Cântăreaţa Adele a revenit în lumina reflectoarelor, la emisiunea Saturday Night Live

Adele a apărut pentru prima dată în faţa publicului, de când a slăbit, la Saturday Night Live. Cântăreaţa de 32 de ani a fost gazda emisiunii, a glumit pe seama greutăţii şi a cântat.

Toată lumea era curioasă să o vadă pe cântăreaţa Adele după ce a slăbit. Veselă şi plină de energie, ea nu a ezitat să facă glume pe seama kilogramelor pierdute. Adele a apărut ultima dată la televizor în Statele Unite, în 2017, la premiile Grammy. „Ştiu că arăt foarte, foarte diferit de când m-aţi văzut ultima dată. Dar cu toate restricţiile Covid-19, a trebuit să călătoresc fără multe bagaje şi am venit doar cu jumătate din mine. Şi aceasta este jumătatea cealaltă”, a spus ea.

Adele a luat parte şi la schiţa „The Bachelor’s dating”, din aceeaşi emisiune. Cântăreaţa a jucat rolul tinerei care este veşnic refuzată şi cu fiecare ocazie începea să cânte o piesă.

„Sunt Adele, am 32 de ani. S-ar putea să mă ştiţi drept cântăreaţa Adele, pentru că mi-a fost frântă inima de mult ori. Prima dată la 19, apoi mai faimoasă la 21 şi apoi mai faimoasă la 25”, a mai spus ea.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: