PSD Suceava 2020

Un cadru didactic universitar, doi elevi şi patru profesori din învăţământul preuniversitar, confirmaţi, vineri, cu Covid-19

Purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Suceava, Gabriela Băncilă, a declarat, vineri, că în cele 24 de ore anterioare au fost confirmaţi cu noul coronavirus un cadru didactic universitar, doi elevi şi patru profesori din învăţământul preuniversitar sucevean.

Băncilă a spus că, în urma testării, rezultat pozitiv pentru SARS-CoV-2 au avut doi elevi din Câmpulung Moldovenesc, unul de la Şcoala Gimnazială „Bogdan Vodă” şi altul de la Şcoala Postliceală Sanitară „Ştefan cel Mare şi Sfânt”.

Totodată, au fost confirmaţi cu infecţie cu noul coronavirus un profesor de la Şcoala Gimnazială „Al.I.Cuza” Fălticeni, un profesor de la Şcoala Gimnazială „Petru Comarnescu” Gura Humorului, un profesor de la Şcoala Gimnazială Nr. 1 Gura Humorului, un profesor de la Centrul de Educaţie Incluzivă Suceava şi un cadru didactic universitar de la Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava, care a desfăşurat activitatea didactică exclusiv online. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: