PSD Suceava 2020

După producerea unui accident rutier

Ridicare de documente de la Primăria Şcheia privind executarea unui drum din satul Sf. Ilie

O acţiune de ridicare de documente de la Primăria Şcheia a fost organizată, vineri dimineaţă, de Poliţia Suceava, cu participarea Serviciului de Acţiuni Speciale (SAS), vizând un dosar penal legat de un accident rutier produs în 2019 pe un drum realizat în anul 2016.

După acţiunea poliţiştilor, primarul Vasile Andriciuc a declarat că Poliţia Rutieră a ridicat documente referitoare la un drum din satul Sf. Ilie, executat în 2016, unde în 2019 a avut loc un accident rutier.

„Am pus la dispoziţie întreaga documentaţie, începând de la proiectul tehnic, autorizaţia de construire, verificarea şi modul cum s-a plătit efectuarea acestui drum şi procesul-verbal de recepţie” a spus Andriciuc.

El a menţionat că documentele au fost predate din arhiva unităţii şi urmează ca în viitor anchetatorii să se pronunţe asupra accidentului.

Primarul nu-şi explică de ce a fost nevoie de o asemenea desfăşurare de forţe, în condiţiile în care pe parcursul cercetării s-au predat toate documentele cerute.

„Pe parcursul cercetării s-au mai trimis documente, iar acum au venit şi au cerut toate documentele la acest drum. Toate documentele pe care le-au cerut le-am pus la dispoziţie” a spus Andriciuc.

El a menţionat că despre acest „exces” ar trebui să se pronunţe cei care i-au trimis pe poliţişti în această acţiune. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: