Suceava

Parcarea de la Palatul de Justiţie a fost reabilitată şi modernizată

Parcarea de la Palatul de Justiţie din Suceava a fost reabilitată şi modernizată, a anunţat viceprimarul Lucian Harşovschi.

El a explicat că în cadrul acestui proiect piatra cubică a fost înlocuită cu „pavaj antichizat” care, pe lângă aspectul aparte, are rezistenţă mare la uzură şi alunecare.

Potrivit viceprimarului, a fost montat pavaj antichizat de 8 cm grosime pe 1049,5 mp şi de 6 cm grosime pe 245,4 mp, rigolă pe 83,3 m, bordură mică pe 41,5 m, iar bordură mare, pe 174,7 m.

Prin această investiţie au fost reabilitate 51 de locuri de parcare.

Viceprimarul Lucian Harşovschi a făcut cunoscut că zona este reabilitată total, întrucât s-au modernizat şi str. Anastasie Crimca, respectiv Aleea Trandafirilor, accesele la scările de bloc, iar municipalitatea a oferit sprijin Bisericii „Naşterea Maicii Domnului” pentru lucrările de reabilitare şi împrejmuire.

 „Nu ne oprim aici. Atât cât vremea ne permite, continuăm lucrările de reabilitare şi modernizare” a transmis Lucian Harşovschi. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI