PSD Suceava 2020

Municipiul Suceava este pe drumul cel bun

Primarul Ion Lungu a depus, vineri, jurământul pentru funcţia de primar şi a recunoscut că era emoţionat ca la primul mandat, în primul rând pentru că la ceremonie a asistat premierul Ludovic Orban, fiind pentru prima dată când un prim-ministru participă la constituirea CL Suceava.

Ion Lungu i-a spus premierului că municipiul Suceava este pe drumul cel bun, că este unul dintre puţinele oraşe verzi ale României, care are acum transport electric, iar până în februarie-martie va avea 62 de autobuze electrice şi va fi primul oraş din ţară cu un sistem integrat de transport electric.

Mai mult, Lungu a spus că Suceava este singurul municipiu care foloseşte o centrală termică pe biomasă, iar întreg iluminatul public este de tip LED.

Primarul a spus că lucrurile în Suceava merg pe un drum bun.

„Am convingerea că împreună cu Consiliul Local voi duce la îndeplinire ceea ce am prevăzut în platforma noastră electorală, cât şi de la celelalte partide. Sigur, acolo unde vor fi proiecte bune, le vom pune în aplicare” a precizat Lungu.

El a subliniat că doreşte ca Suceava să fie un oraş modern.

„Ţinta noastră este să fim un oraş modern, un oraş european, un oraş de tip smart-city, iar aici avem mai multe proiecte din acest punct de vedere” a declarat Ion Lungu.

El i-a mulţumit premierului pentru sprijinul acordat pentru transferarea pădurii parc de 143 ha la municipiul Suceava şi i-a spus că, după alegerile parlamentare, se va face o consultare publică privind investiţiile din această pădure-parc, anunţând că este sigur că atunci Ludovic Orban va fi tot prim-ministru, astfel încât atunci când se va finaliza proiectul de amenajare să-l invite la inaugurare. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: