PSD Suceava 2020

100 de dosare au fost depuse de candidaţi care vor să participe la concursul de rezidenţiat

O sută de candidaţi şi-au depus dosarele de înscriere, la sediul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Suceava, pentru concursul de intrare în rezidenţiat pe post şi rezidenţiat pe loc în domeniile medicină, medicină dentară şi farmacie, 40 optând pentru domeniul medicină, 38 pentru domeniul medicină dentară şi 22 pentru domeniul farmacie.

Directorul executiv al DSP Suceava, dr. Dinu Florin Sădeanu, a arătat că pentru examenul de rezidenţiat pe post, în judeţul nostru au fost publicate 10 posturi. Dintre acestea, 3 sunt la Direcţia de Sănătate Publică – specialităţile epidemiologie şi medicină de laborator, un post la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc – specialitatea neurologie, 3 posturi la Spitalul Municipal Fălticeni – specialităţile neonatologie şi medicină de urgenţă, un post la Spitalul Municipal Vatra Dornei – specialitatea obstetrică-ginecologie şi două posturi la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Suceava, substaţiile Câmpulung Moldovenesc şi Vatra Dornei, specialitatea medicină de familie.

Concursul se va desfăşura în data de 15 noiembrie a.c., în centrele universitare Bucureşti, Cluj-Napoca, Craiova, Iaşi, Târgu Mureş şi Timişoara.

Ocuparea locurilor/ posturilor în specialitate se realizează în ordinea punctajului de promovare obţinut, în limita locurilor, posturilor publicate la concurs, alcătuindu-se o singură clasificare naţională pentru fiecare domeniu. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: