PSD Suceava 2020

Un student, 7 elevi, un cadru didactic şi 2 angajaţi din rândul personalului nedidactic, confirmaţi cu SARS-CoV-2

> De la începutul lunii septembrie, în această situaţie au fost 122 de cadre didactice, 125 de elevi, 25 de studenţi şi 21 de angajaţi din rândul personalului nedidactic

Purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Suceava, Gabriela Băncilă, a declarat ieri că în ultimele 24 de ore au fost confirmaţi cu noul coronavirus un student, şapte elevi, un cadru didactic şi doi angajaţi din rândul personalului nedidactic.

Băncilă a spus că tânărul confirmat cu SARS-CoV-2, domiciliat în Vereşti, este student la Facultatea de Medicină Veterinară din Iaşi.

Ea a precizat că unul dintre elevii care au avut rezultat pozitiv la testarea pentru noul coronavirus este de la Şcoala Gimnazială „Regina Elisabeta” Rădăuţi, un elev este de la Colegiul Naţional „Nicu Gane” Fălticeni, două eleve de la Şcoala Gimnazială Nr. 2 Fălticeni, surori, care erau izolate la domiciliu, întrucât unul dintre părinţi este confirmat pozitiv cu Covid-19, un alt elev este de la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” Suceava, apoi un elev care învaţă la Colegiul Naţional „Petru Rareş” Suceava şi altul de la Colegiul Naţional „Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuţi.

Purtătorul de cuvânt al DSP Suceava a informat că, în anterioarele 24 de ore, au mai fost confirmaţi pozitiv un profesor de la Şcoala Gimnazială Milişăuţi, un maistru instructor de la Liceul Tehnologic Marginea şi un model de la Colegiul de Artă Suceava.

De la începutul lunii septembrie şi până în prezent, în judeţ au fost confirmate pozitiv cu infecţia cu noul coronavirus 122 de cadre didactice, 125 de elevi, 21 de angajaţi din rândul personalului nedidactic şi 25 de studenţi. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: