PSD Suceava 2020

Premierul Ludovic Orban, aşteptat să participe la constituirea Consiliului Judeţean Suceava şi a Consiliului Local Suceava

Preşedintele PNL, premierul Ludovic Orban, este aşteptat, vineri, să participe la constituirea Consiliului Judeţean Suceava şi a Consiliului Local al municipiului Suceava.

Şedinţa de constituire a CJ Suceava va avea loc vineri, începând de la ora 10:00.

La această şedinţă urmează să fie instalat oficial, Gheorghe Flutur, pentru un nou mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean, validaţi cei 36 de consilieri judeţeni, alegerea celor doi vicepreşedinţi ai Consiliului Judeţean Suceava şi constituirea comisiilor de specialitate.

Cei doi vicepreşedinţi ai CJ Suceava ar urma să fie Neculai Barbă şi Cristinel Creţu.

Şedinţa de constituire a Consiliului Local Suceava a fost convocată pentru ora 12:00.

În această şedinţă Ion Lungu va depune jurământul solemn pentru un nou mandat de primar.

Totodată, vor fi aleşi cei doi viceprimari şi stabilite comisiile de specialitate.

Potrivit negocierilor PNL-USR, viceprimari vor fi Lucian Harşovschi din partea PNL şi Teodora Munteanu de la USR. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

2 Comentarii

  1. Judetul si municipiyul Suceava dat din nou pe mana profitorilor si asa sub conducerea de peste 15 ani a lui flutur si lungu am ajuns in coada tarii din punct de vedere al dezvoltarii economico-sociale si de rasul lumii prin ceea ce au facut acestia !!!!
    Se pare ca o parte din suceveni isi merita soarta dar ce vina au cei care nu i-au votat si suporta aceste consecinte ale subdezvoltarii ???????

  2. Ați șters comentariile cititorilor dvd ?

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: