PSD Suceava 2020

Ghervazen Longher deschide lista de candidaţi a Uniunii Polonezilor din România

> Pe locul doi este actualul deputat al minorităţii polone, Victoria Longher

Preşedintele Uniunii Polonezilor din România (UPR), Ghervazen Longher, preconizează că va reveni în Parlament după alegerile parlamentare, el fiind înscris primul pe lista de candidaţi ai uniunii.

Consiliul de Conducere a Uniunii Polonezilor din România a votat şi aprobat lista candidaţilor UPR care vor participa la alegerile parlamentare din data de 6 decembrie a.c.

Pe primul loc va fi înscris preşedintele uniunii, Ghervazen Longher, urmat de actualul deputat Victoria Longher, de Iosef Irişec şi Ana Zielonka.

Ghervazen Longher nu a candidat la alegerile parlamentare din 2016, iar primul pe lista de candidaţi a fost atunci Victoria Longher, care a reprezentat minoritatea poloneză în ultimii 4 ani în Parlament.

„Ne dorim ca încă o dată membrii comunităţii poloneze din România să fie alături de noi şi să ne sprijine pentru a duce la bun sfârşit proiectele începute” a transmis Uniunea Polonezilor din România. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: