PSD Suceava 2020

Deputaţii Cătălin Nechifor şi Emanuel Havrici, pe primele locuri pe lista Pro România pentru Camera Deputaţilor

> Medicul veterinar Octavian Ilisoi deschide lista Pro România pentru Senat

Pro România Suceava a depus, ieri, listele pentru alegerile parlamentare, pentru Camera Deputaţilor şi Senat.

Lista de candidaţi depusă de Pro România este completă, cu persoane cu ocupaţii şi profesii diverse, în condiţiile în care 25% sunt femei şi 40% tineri sub 38 de ani.

Pentru Camera Deputaţilor, candidează din partea Pro România actualii deputaţi Cătălin Ioan Nechifor şi Iuliu Emanuel Havrici, iar pe următoarele poziţii sunt înscrişi Luminiţa Paula Chihai, Teodor Sebastian Sârghe, Dorel Vasile Deneş, Andreea Maria Onişoru, Valentin Gheliuc, Adrian Aniţa, Cătălin Silviu Bereţchi, Gabriel Grădinariu, Dinu Cristian Hapenciuc şi Iulian Istrătescu.

Octavian Ilisoi

La Senat, lista este deschisă de medicul veterinar Octavian Ilisoi, urmat de Corneliu Nicolae Ciornei, Lazăr Petru Nemţoi, Lăcrămioara Straton, Mihaela Siminiceanu şi Florin Ciocan.

„Condiţiile în care se vor ţine alegerile în data de 6 decembrie par din ce în ce mai complicate, în situaţia în care rata infectării Covid-19 creşte zilnic, drept care rămânem consecvenţi şi atragem atenţia autorităţilor să îşi concentreze eforturile pentru a asigura sănătatea publică, chiar dacă obiectivul marilor partide este de a se alege ei în funcţiile parlamentare” a transmis Organizaţia Judeţeană Suceava a Pro România.

Sursa citată a menţionat că obiectivul Pro România, în noua construcţie politică social-liberală, alături de colegii din ALDE şi de cei doi foşti prim-miniştri, Victor Ponta şi Călin Popescu-Tăriceanu, este de a oferi românilor o alternativă de a alege şi altceva decât PSD şi PNL. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: