PSD Suceava 2020

Decizii nepotrivite la nivel naţional

Deciziile luate la nivel naţional de a numi persoane necunoscute pe listele candidaţilor la alegerile parlamentare pentru judeţul Suceava nu sunt tocmai potrivite.

Modul în care au fost întocmite listele candidaţilor PSD Suceava, introducându-se persoane total necunoscute şi care nu au experienţă politică, va duce la un rezultat dezastruos, deoarece primarii şi electoratul nu vor fi motivaţi să voteze la alegerile parlamentare.

Nu întotdeauna sigla partidului aduce voturi; de cele mai multe ori, oamenii aflaţi pe listele electorale de candidaţi aduc voturi partidului.

Foarte mulţi dintre primarii şi alegătorii PSD au rămas dezamăgiţi în urma publicării listelor candidaţilor pentru alegerile parlamentare. Toată baza obţinerii unor rezultate favorabile se află în munca primarilor şi votanţilor partidului.

Poate este momentul să realizăm că PSD Suceava trebuie să decidă pentru lista candidaţilor la alegerile parlamentare şi nu interesele ascunse ale unor politicieni.

Sper ca PSD Suceava să obţină rezultate favorabile la alegerile parlamentare din 6 decembrie a acestui an. Nu rămâne decât să le urez succes în campania electorală.

Rămân mereu alături de suceveni şi voi continua activitatea în domeniul sănătăţii, exercitându-mi profesia de medic.

Dr. MARICELA COBUZ,

deputat PSD Suceava

N.red. Titlul comunicatului de presă a fost formulat de redacţia „Crai nou”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: