PSD Suceava 2020

Ştefan Mandachi a anunţat construirea unui spital în Rădăuţi şi lansarea campaniei „1 centimetru de spital”

> Voi contribui cu 500.000 euro, bani proveniţi din strângerile de fonduri pe care le-am iniţiat, a declarat antreprenorul

Antreprenorul sucevean Ştefan Mandachi a anunţat că a iniţiat un proiect pentru construirea unui spital în municipiul Rădăuţi şi campania „1 centimetru de spital”, fiind lansat deja şi un site pentru donaţii: www.1cmspital.ro

Mandachi spune că regula este „Fapte, nu vorbe!” şi că pentru construcţia spitalului din Rădăuţi va contribui cu 500.000 euro, bani proveniţi din strângerile de fonduri pe care le-a iniţiat şi pe care le conduce încă.

„Am evoluat mult cu megaproiectul nostru datorită managerului Traian Andronachi, care dă din coate vertiginos pentru spitalul lui. Deja am scos certificatul de urbanism şi sper că avem suportul Consiliului Local. Depindem mult de termene şi avize” a menţionat Mandachi.

El a precizat că spitalul va fi construit, dar că pe lângă cei 500.000 euro mai e nevoie de bani, voluntari, manoperă şi materiale.

Mandachi a făcut apel pentru găsirea unui sponsor care să ajute proiectul prin asigurarea unui schelet metalic pentru unele incinte spitaliceşti.

„Dragi patroni, se găseşte vreun antreprenor generos în ţara asta care să-şi lege numele pe viaţă de un spital? Scheletul metalic al clădirii ne-ar conferi posibilitatea să investim în unităţile modulare şi dotări” a adăugat antreprenorul sucevean.

El a anunţat că a fost lansat şi site-ul www.1cmspital.ro care poartă numele campaniei: „Un centimetru de spital”.

„Începând de vineri se vor putea dona şi bani. Până atunci, pe e-mail, trimiteţi toate «ofertele» de sprijin la donatii@1cmspital.ro. Precizez că îi voi promova prin toate forţele pe sponsorii care ne ajută în campania de strângere de fonduri (aşa cum am făcut deja; tot ceea ce am promis, am respectat). Eu vă spun ceva, credeţi-mă: oamenii de rând şi antreprenorii vor face ce nu s-a făcut în toată regiunea! Doamne, ajută!” a transmis Mandachi. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: