PSD Suceava 2020

Şedinţă extraordinară a CJSU Suceava

Prefectul de Suceava, Alexandru Moldovan, a convocat, pentru seara de miercuri, o şedinţă extraordinară a CJSU Suceava, având în vedere situaţia epidemiologică de la nivelul judeţului, conform datelor comunicate de Direcţia de Sănătate Publică Suceava.

În cadrul şedinţei urma să se adopte măsuri suplimentare de prevenire a răspândirii riscului epidemiologic.

În judeţul Suceava erau, ieri, 1.271 cazuri active de Covid-19 în 100 de localităţi.

Potrivit distribuţiei cazurilor Covid-19 pe unităţi administrativ-teritoriale, din cele 114 din judeţ, 14 nu aveau niciun caz de infecţie Covid-19 în evoluţie, 13 – câte un caz, 39 – sub cinci, 27 – sub zece, iar 21 aveau peste zece cazuri în evoluţie.

În carantină se aflau 856 de persoane, iar alte 515 în izolare.

Prefectura a solicitat sucevenilor să respecte măsurile stabilite de autorităţi în perioada stării de alertă, distanţarea fizică şi măsurile de igienă stabilite de specialişti şi să respecte în continuare cele trei măsuri simple care îi pot proteja: evitarea locurilor aglomerate cu păstrarea distanţei fizice, purtarea măştii de protecţie şi spălatul des pe mâini.

În cursul zilei de marţi, poliţiştii au desfăşurat activităţi în context Covid-19, fiind verificate cu privire la respectarea măsurilor şi interdicţiilor impuse 784 persoane. De asemenea, au fost verificate 111 societăţi comerciale. Au fost aplicate 135 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 20.000 lei, pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală şi neluarea măsurilor pentru diminuarea impactului riscurilor, conform Legii nr.55/2020. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: