PSD Suceava 2020

PMP Suceava şi-a înscris listele de candidaţi la alegerile parlamentare

> Marian Andronache: Ne propunem să devenim a doua forţă politică din judeţ

PMP Suceava a depus, marţi, listele de candidaţi pentru alegerile parlamentare, lista pentru Camera Deputaţilor fiind deschisă de liderul organizaţiei judeţene, Marian Andronache, iar cea pentru Senat de medicul veterinar Doru Lefter.

Marian Andronache a declarat că PMP Suceava a depus liste complete atât la Senat, cât şi la Camera Deputaţilor, iar candidaţii sunt atât persoane tinere, cât şi persoane cu experienţă.

Parlamentul trebuie să se înnoiască

„Îmbinăm tinereţea cu experienţa” a spus liderul PMP Suceava.

El a apreciat că Parlamentul României trebuie să se înnoiască şi să-şi schimbe componenţa, că trebuie să intre în forul legislativ oameni noi, care nu sunt atât de virusaţi de politic.

„Oameni care stau de 30 de ani în Parlamentul României ar trebui să plece acum acasă, iar Parlamentul României să arate altfel şi să lucreze în interesul românilor” a spus Andronache.

El a amintit că la alegerile locale PMP a obţinut rezultate bune în judeţul Suceava, clasându-se pe locul al treilea în judeţ.

„Ne dorim acum rezultate foarte bune, vom avea o campanie corectă, fără atacuri, dar cu multe discuţii pe proiecte legislative şi sper din toată inima să fim pe locul doi de data asta pe judeţ” a spus Andronache.

El a apreciat că „lupta va fi mare” şi în condiţii deosebite din cauza epidemiei, care este din ce în ce mai puternică.

Marian Andronache a spus că PMP Suceava îşi propune să obţină cel puţin un mandat de deputat şi unul de senator, apreciind că nu e exclus să obţină şi un al doilea mandat de deputat.

Preşedintele PMP Suceava a mai declarat că, dacă nu a reuşit să obţină o funcţie de execuţie în Primăria Suceava pentru a contribui la dezvoltarea oraşului, o va face în calitate de parlamentar. Iar primul proiect de lege pe care îl va iniţia va fi cel de transfer a terenurilor staţiunilor de cercetări agricole care se află pe raza municipiilor din ţară în proprietatea municipalităţilor, pentru ca oraşele să se poată dezvolta.

El a mai spus că va susţine în continuare reducerea numărului de parlamentari la 300, pentru că există un referendum care încă nu a fost pus în aplicare. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: