Listele PNL Suceava pentru alegerile parlamentare au fost depuse

> Gheorghe Flutur spune că succesul din alegerile locale va trebui reportat la parlamentare, pentru ca proiectele promise de liberali să fie realizate

PNL Suceava a depus, miercuri, la Biroul Electoral Judeţean, listele de candidaţi pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie.

La Camera Deputaţilor, lista este deschisă de deputatul Ioan Balan, urmat de deputatul Angelica Fădor, deputatul Bogdan Gheorghiu, deputatul Dumitru Mihalescul şi de secretarul organizaţiei judeţene, Viorel Seredenciuc.

La Senat, lista este deschisă de senatorul Daniel Cadariu, urmat de liderul femeilor liberale din judeţul Suceava, Cătălina Culipei, şi de prof. univ. Radu Pentiuc.

Preşedintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că PNL Suceava a depus listele complete de candidaţi pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie.

„În calitate de preşedinte al Organizaţiei Judeţene PNL Suceava, felicit şi urez succes colegilor care intră în această bătălie electorală pentru parlamentare” a spus Flutur.

El a mai declarat că filiala Suceava a PNL este filiala câştigătoare detaşată în alegerile locale din acest an şi a mulţumit sucevenilor pentru votul pe care l-au dat în aceste alegeri.

Flutur a reamintit că la votul politic câştigătorul alegerilor locale din judeţul Suceava a fost PNL, care a făcut, după redistribuire, 50% din voturile CJ Suceava.

„Noi avem majoritatea singuri şi eu sunt convins că această majoritate de 50% o putem reporta – şi mai mult de atât – la alegerile parlamentare” a spus Flutur.

Potrivit acestuia, „în cifre prudente, dar realiste”, acest rezultat înseamnă minim doi senatori şi cinci deputaţi.

„Îi felicit şi le urez succes colegilor care intră în această bătălie” a mai spus Flutur.

El a subliniat că PNL Suceava are o listă de oameni cu experienţă, de oameni competenţi şi că, în primii şapte candidaţi, cinci sunt oameni de afaceri care în viaţa lor au realizat foarte multe lucruri ca întreprinzători.

„Toţi sunt oameni care au o experienţă şi au realizat ceva în viaţa lor. Avem nevoie de vot pentru echipa PNL la parlamentare, pentru ca noi, cei de la locale, să facem marile proiecte promise în această campanie. Mă refer la autostrăzi, gaz metan, îndiguiri, aducerea la normalitate a judeţului Suceava şi dezvoltare. Sunt convins că echipa PNL formată din primari, preşedinte de CJ şi parlamentari va duce judeţul Suceava la dezvoltare, acolo unde îi este locul” a conchis Gheorghe Flutur. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: