PSD Suceava 2020

Preşedintele ALDE Suceava, Octavian Ilisoi, va candida din partea Pro România pe primul loc la Senat

> Primul pe lista pentru Camera Deputaţilor este deputatul Cătălin Nechifor

Conducerea ALDE a luat act, luni, de demisia preşedintelui ALDE Suceava, Octavian Ilisoi, din calitatea de membru ALDE şi din toate funcţiile deţinute în partid, începând cu data de 20 octombrie a.c..

Totodată, ALDE a decis numirea lui Marcel Dan Roibu în funcţia de preşedinte interimar al filialei ALDE Suceava, începând cu data de 20 octombrie a.c.

Decizia liderului ALDE Suceava, Octavian Ilisoi, a fost luată pentru a candida din partea Pro România pe primul loc la Senat în judeţul Suceava.

Pro România şi ALDE au decis să fuzioneze, partidul care va rezulta fiind Pro România Social-Liberal. Dar din cauză că documentele pentru realizarea fuziunii nu puteau fi validate de Tribunalul Bucureşti în timp util, reprezentanţii celor două partide au decis să candideze pe listele Pro România.

Preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, demisionar şi el, candidat Pro România la Senat pe listele municipiului Bucureşti, a declarat recent că membrii celor două formaţiuni au stabilit încă înainte de alegerile locale că vor candida pe aceeaşi listă, urmând ca lista să fie a partidului care va obţine cel mai mare scor în alegerile locale; iar acesta a fost Pro România.

„Pe 8 noiembrie vom avea Congresul ALDE prin care se va decide fuziunea. În aceeaşi zi va fi şi şedinţa Pro România, iar după 8 încolo vom funcţiona ca un singur partid. ALDE va rămâne până se va pronunţa decizia definitivă a instanţei pe fuziune” a spus Tăriceanu.

În aceste condiţii, Pro România va deschide, în judeţul Suceava, lista de candidaţi la Camera Deputaţilor cu deputatul Cătălin Nechifor, vicepreşedinte naţional al Pro România, iar la Senat cu Octavian Ilisoi, lider demisionar al ALDE Suceava. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: