PSD Suceava 2020

În contextul Covid-19

Prefectul a cerut Spitalului Judeţean şi Spitalului Rădăuţi să facă stocuri strategice de materiale de protecţie şi de medicamente

Prefectul Alexandru Moldovan a solicitat luni Spitalului Judeţean Suceava şi Spitalului Municipal Rădăuţi, spital suport Covid-19, realizarea stocului strategic de materiale de protecţie şi stocului de medicamente. De altfel, solicitarea a fost adresată tuturor unităţilor sanitare din judeţ.

Potrivit Prefecturii, solicitarea a fost făcută ca urmare a unei videoconferinţe organizate, în data de 18 octombrie, de Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul Sănătăţii şi Institutul Naţional de Sănătate Publică, şedinţă condusă de secretarul de stat Raed Arafat, la care au participat prefectul Alexandru Moldovan, inspectorul-şef al ISU, col. Costică Ghiaţă, şi directorul executiv DSP Suceava, dr. Dinu Sădean.

Prefectul a precizat că problematica discutată a vizat analiza incidenţei cumulate pe localităţi (rata de incidenţă 1,5% – 3% şi rata mai mare de 3%), măsurile adoptate, situaţia spitalelor Covid-19 şi măsurile de perspectivă. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: