PSD Suceava 2020

Deputatul PNL Dumitru Mihalescul:

Parlamentarii liberali vor avea datoria să se asigure că proiectele de investiţii pentru Bucovina se vor realiza în ritm alert

Deputatul PNL de Suceava Dumitru Mihalescul consideră că echipa PNL din judeţul Suceava este una dintre cele mai sudate echipe politice din toată ţara, iar unitatea dintre liberalii suceveni este dată, în primul rând, de obiectivele prioritare de dezvoltare pentru următorii 4 ani.

„La alegerile locale din 27 septembrie, sucevenii au acordat o încredere uriaşă candidaţilor liberali şi proiectelor de dezvoltare propuse de PNL pentru Suceava. Oamenii au înţeles că, în PNL Suceava, preşedintele Gheorghe Flutur, primarul Ion Lungu, primarii liberali din judeţ şi parlamentarii PNL fac o echipă extrem de puternică, unită în jurul unui obiectiv extrem de important pentru Suceava – dezvoltarea accelerată a judeţului nostru în următorii 4 ani” susţine deputatul într-o declaraţie de presă.

El arată că dacă primarii liberali au sarcina dificilă de a face rapid investiţiile locale aşteptate de 30 de ani în Bucovina – modernizarea şcolilor, extinderea reţelelor de utilităţi de bază, reabilitarea drumurilor –, parlamentarii liberali vor avea datoria de a se asigura că proiectele de investiţii vor avea finanţare de la Guvern, că legile sunt făcute în favoarea oamenilor şi că proiectele majore de investiţii pentru Bucovina se vor realiza în ritm alert.

„Sucevenii s-au săturat să tot aştepte, aşa că echipa liberală are sarcina de a face în următorii 4 ani ceea ce PSD nu a fost în stare în aproape 30 de ani” a adăugat parlamentarul liberal.

Dumitru Mihalescul spune că îşi doreşte ca sucevenii să acorde încrederea candidaţilor liberali. „Aş fi tare bucuros dacă, la alegerile parlamentare, sucevenii vor duce până la capăt revoluţia începută anul trecut, care a însemnat curăţarea Bucovinei de PSD. Pentru viitorul Parlament, PNL propune oamenilor o echipă de candidaţi formată din tineri profesionişti şi oameni cu părul cărunt, din suceveni care-şi iubesc meleagurile, care şi-au propus să recupereze în următorii 4 ani tot timpul pierdut cu PSD la guvernare. Îmi doresc ca oamenii să ne acorde încrederea şi în luna decembrie, iar PNL să aibă ocazia să demonstreze în următorii 4 ani ce înseamnă să lucrezi pentru oameni şi în interesul lor” a conchis Mihalescul. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: