PSD Suceava 2020

Magazinele Carrefour, la standarde internaţionale de siguranţă împotriva Covid-19

Carrefour România a primit Certificarea internaţională de Conformitate – SAFE Asset Group care atestă rigurozitatea şi corectitudinea măsurilor anticoronavirus implementate de companie şi le recunoaşte ca fiind în conformitate cu recomandările actuale comunicate de Organizaţia Mondială a Sănătăţii, Centrul European de Prevenire şi Control al Bolilor (ECDC) şi cu bunele practici internaţionale din retail. Astfel, SAFE Asset Group recunoaşte Carrefour România ca fiind o companie „Covid-19 Compliant”, în acelaşi timp confirmă certificarea „Covid-19 Compliant” pentru toată reţeaua de hipermarketuri Carrefour din România şi pentru sediul central al companiei.

Dintr-un comunicat de presă aflăm că certificarea tuturor hipermarketurilor Carrefour şi a spaţiilor de birouri a rezultat în urma unui proces riguros de evaluare a cadrului global de proceduri de siguranţă, inclusiv a protocoalelor de curăţenie şi reacţie, efectuat în perioada septembrie-octombrie a.c. Evaluarea s-a concentrat pe patru direcţii vizate de organizaţia de certificare: comunicarea măsurilor de siguranţă, protocolul de igienă, siguranţa clienţilor şi a angajaţilor şi procedura de răspuns în cazul incidentelor.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: