PSD Suceava 2020

Amendă de 6.000 lei pentru o firmă din domeniul silvic care nu plătea taxele şi impozitele

> Echipa de control a confiscat peste 15 mc de cherestea

 Poliţia Suceava şi Garda Forestieră Suceava au efectuat, joi, un control la o societate comercială din judeţ, specializată în activitatea de exploatare, transport, debitare şi comercializare a materialului lemnos.

Controlul a avut loc în baza datelor obţinute de poliţişti, precum că firma comite ilegalităţi în domeniul achiziţiilor, prelucrării şi comercializării materialului lemnos, cu scopul de a se sustrage de la plata taxelor şi impozitelor datorate statului.

Astfel, controlul într-adevăr a scos la iveală mai multe ilegalităţi, pentru care agentul economic a fost sancţionat cu patru amenzi, în valoare totală de 6.000 lei.

Pe lângă acestea, echipa de control a confiscat 15,49 mc de cherestea răşinoase, în valoare totală de 11.137 lei. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: