PSD Suceava 2020

Box

CSM Suceava are doi vicecampioni naţionali

> Antrenorul Andu Vornicu: „Poate se putea obţine mai mult, cu toate că adversarii din finală au fost foarte tari, însă este foarte dificil în condiţiile actuale”

Pugiliştii Andrei Bratu (categoria 75 kg) şi Fabian Sebastian Ceotir (categoria 80 kg), de la CSM Suceava, au avut o comportare foarte bună la Campionatul Naţional de juniori de la Târgu Jiu, reuşind să se întoarcă acasă cu titlurile de vicecampioni.

„Ambii sportivi, atât Andrei, cât şi Fabian, au făcut un turneu foarte bun, primind aprecierile tuturor oficialilor boxului românesc prezenţi la gală. Competiţia a contat drept criteriu pentru Campionatele Europene. Dacă Fabian va lupta de acum la tineret, Andrei, care mai are un an de juniorat, are toate şansele ca în 2021 să fie titularul categoriei, mai ales că el face parte deja din lotul naţional, acolo unde a lăsat o impresie pozitivă. Poate se putea obţine mai mult, cu toate că adversarii din finală au fost foarte tari, însă este foarte dificil în condiţiile actuale. Sunt multe concursuri, cu deplasările aferente, şi astfel este greu să te ocupi cu atenţie de fiecare sportiv în parte”, a declarat antrenorul Andu Vornicu, care a dorit să mulţumească pentru sprijin conducerii CSM Suceava şi oamenilor de afaceri Ciprian Nuţu, Bogdan Straton şi Sergiu Spiţă.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: