PSD Suceava 2020

Alţi 8 angajaţi din învăţământul preuniversitar şi o elevă, confirmaţi cu infecţie cu SARS-CoV-2

Purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Suceava, Gabriela Băncilă, ne-a declarat ieri că, în anterioarele 24 de ore, au fost confirmaţi cu noul coronavirus o elevă a unei şcoli postliceale şi opt angajaţi din învăţământul preuniversitar.

Băncilă a spus că, în urma testării, a avut rezultate pozitive pentru SARS-CoV-2 o elevă a Şcolii Postliceale Sanitare FEG Suceava.

Totodată, au fost confirmaţi cu infecţie cu noul coronavirus doi profesori de la Colegiul Tehnic Rădăuţi, doi instructori educatori de la Centrul de plasament Rădăuţi, respectiv de la Centrul de plasament Solca, o învăţătoare de la Şcoala Gimnazială Nr. 1 Suceava şi o profesoară de la Şcoala „Bogdan Vodă” Câmpulung Moldovenesc.

Ea a precizat că alte două cazuri de infecţie cu noul coronavirus au fost raportate la Şcoala Gimnazială „Grigore Ghica Voievod” Suceava, în rândul personalului nedidactic, respectiv secretara şi contabila-şefă a unităţii. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: