Gheorghe Flutur regretă trecerea la cele veşnice a doctorului Cristian Irimie:

A fost un om deosebit, un specialist desăvârşit în domeniul medical şi administrativ şi un bun coleg liberal

Preşedintele Consiliului Judeţean şi al PNL Suceava, Gheorghe Flutur, şi-a exprimat regretul faţă de trecerea la cele veşnice a doctorului Cristian Irimie.

Gheorghe Flutur a precizat că dr. Cristian Irimie a fost un om deosebit, un specialist desăvârşit în domeniul medical şi administrativ şi un bun coleg liberal.

 „Dr. Cristian Irimie a fost o personalitate care s-a implicat în mari proiecte ale sistemului sanitar sucevean şi românesc. A deţinut funcţii importante în sistemul sanitar din România, fiind secretar de stat în cadrul Ministerului Sănătăţii, a fost consilier judeţean şi consilier local al PNL Suceava” a spus Gheorghe Flutur.

Şeful administraţiei judeţene a subliniat că dr. Cristian Irimie este omul împreună cu care a început marile proiecte de modernizarea şi dezvoltare a Spitalului Judeţean Suceava.

„Implicat în orice moment în sprijinul comunităţii, dr. Cristian Irimie a fost un sprijin şi în timpul pandemiei, un om echilibrat şi aplicat în mesajele publice şi în tot ceea ce a făcut. Trecerea la cele veşnice a dr. Cristian Irimie este o grea pierdere pentru întreaga comunitate medicală, pentru întreaga comunitate suceveană” a conchis Gheorghe Flutur. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: