PSD Suceava 2020

Municipiul Suceava

S-a găsit soluţia juridică prin care se pot reabilita scările care fac legătura între blocuri şi accesul la străzi

Viceprimarul Lucian Harşovschi a anunţat că Primăria Suceava a început lucrările de reabilitare a treptelor şi aleilor aferente acestora din municipiu.

El a arătat că, de-a lungul timpului, a primit numeroase întrebări şi reclamaţii cu privire la starea în care se află scările din oraş şi motivele pentru care nu se lucrează la reabilitarea acestora.

„Motivul a fost unul bine întemeiat şi anume cota indiviză, care face ca proprietatea acelor terenuri să se fie împărţită între municipalitate şi locatarii din zonă” a spus viceprimarul.

Lucian Harşovschi a explicat că, în final, s-a găsit o soluţie juridică prin care municipalitatea poate reabilita toate scările care fac legătura între blocuri şi accesul la străzi.

De asemenea, Primăria are în vedere crearea rampelor de acces pentru persoanele cu dizabilităţi.

„Echipele sunt deja în teren, lucrează pe str. Vasile Alecsandri, în cartierul Obcini, pe str. Staţiunii, dar şi în cartierul George Enescu, zona pietonală (parcare Dorna)” a transmis Lucian Harşovschi. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: