PSD Suceava 2020

La mulţi ani, bunicilor din Suceava!

Cu ocazia Zilei Mondiale a Persoanelor Vârstnice, joi, 15 octombrie a.c., Centrul de Îngrijire la Domiciliu Suceava din cadrul Asociaţiei Centrul Diecezan Caritas Iaşi în colaborare cu Asociaţia „Lumina Lină” Suceava au desfăşurat un program special dedicat persoanelor vârstnice.

Prin organizarea acestui eveniment special, am dorit să le mulţumim seniorilor noştri şi să le arătăm recunoştinţa pentru înţelepciunea de care au dat dovadă de-a lungul anilor, pentru că au ştiut să treacă prin momente dificile fără să-şi piardă speranţa, pentru că ne-au oferit poveşti de viaţă cu care să ne hrănim sufletul şi pentru că zi de zi ne învaţă să apreciem existenţa în toată complexitatea şi frumuseţea ei.

Sfidând anii ce le-au albit tâmplele, beneficiarii prezenţi la eveniment au arătat că ştiu să se distreze şi să se bucure de sărbătoarea lor. Nu au trăit vremuri bune, au cunoscut restricţiile din perioada comunistă. Nici vremurile în care trăim nu sunt foarte bune, dar persoanele vârstnice au avut tăria şi înţelepciunea să treacă demn peste toate greutăţile. Plecând de la zicala „Cine nu are bătrâni, să-i cumpere”, noi am ţinut să reamintim celor prezenţi că sfatul şi experienţa pozitivă ale vârstnicilor sunt binevenite.

Organizarea evenimentului a fost posibilă datorită voluntarilor noştri de la Colegiul Naţional „Petru Rareş” Suceava, clasele XII F şi XII I, coordonaţi de profesoarele diriginte Ramona Moraru şi Crina Stroe.

Mulţumim mult Florăriei Diva şi Depozitului de Flori Simfonia Florilor, care au oferit cu mult drag florile pentru eveniment.

Un gând de profundă recunoştinţă se îndreaptă către prof. Petru Ilincăi, prof. Petru Şoiman şi către Vlad Barbir, care au adus bucuria în viaţa beneficiarilor noştri prezenţi la eveniment prin momentul artistic oferit.

LUCIAN V. DIMITRIU

şi echipa CID Suceava

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: