PSD Suceava 2020

Rugbi

Jucătorii de la CSM Bucovina Suceava au revenit la antrenamente după mai bine de jumătate de an

Rugbiştii de la CSM Bucovina Suceava au revenit de curând la antrenamente după o pauză forţată de aproape şapte luni de zile, luată din cauza pandemiei de Covid-19.

Pentru limitarea costurilor cu testele, Divizia Naţională se va finaliza într-o formulă restrânsă. Astfel, primele patru echipe după clasamentul din tur vor juca în play-off, iar RC Griviţa Bucureşti, CSM Bucovina Suceava şi RC Gura Humorului vor juca pentru locurile V-VII.

Echipa antrenată de Marius Colţuneac are programat primul meci oficial din acest an pe data de 7 noiembrie, când va primi, pe stadionul Unirea, vizita celor de la RC Gura Humorului.

„Această pandemie ne-a afectat foarte mult, băieţii fiind nerăbdători să revină la antrenamente. Unii au venit cu câteva kilograme în plus, dar sper că, până la primul meci, să-i aducem la un nivel optim. Deocamdată, facem nişte antrenamente de reacomodare la efort, în care o să lucrăm pe grupuri. E un moment dificil în sport, dar prioritară este sănătatea jucătorilor”, a declarat antrenorul Marius Colţuneac, care a ţinut să mulţumească Primăriei şi Consiliului Local Suceava, precum şi Asociaţiei „Prietenii Rugbiului din Bucovina” pentru sprijinul acordat.

Pandemia de coronavirus a afectat şi grupele de copii şi juniori ale secţiei de rugbi de la CSM Suceava. Antrenorul Vasile Conache n-a mai făcut antrenamente normale din primăvară, iar despre meciuri nici nu poate fi vorba.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: