PSD Suceava 2020

George Clooney şi Bob Dylan vor realiza un film după un roman de John Grisham

George Clooney şi partenerul său de producţie Grant Heslov se vor alia cu Bob Dylan pentru a realiza un film adaptat după un roman de John Grisham, informează vineri contactmusic.com. George Clooney şi partenerul său Grant Heslov, în cadrul proiectului Smokehouse Pictures, vor produce o adaptare după romanul „Calico Joe” de John Grisham, alături de compania de producţie Grey Water Park Productions a reputatului artist Bob Dylan.

Acţiunea romanului „Calico Joe”, bazată pe lumea baseballului profesionist american, prezintă o poveste despre taţi şi fii, despre iertare şi izbăvire. „John a scris o frumoasă poveste, iar şansa de a colabora cu Bob (Dylan – n.a.) pentru a o aduce pe ecrane este pur şi simplu fantastică”, au transmis George Clooney şi Grant Heslov într-un declaraţie comună.

Potrivit contactmusic.com, actorul din „Up in the Air” ar putea fi regizorul acestui film.

La rândul său, Bob Dylan a declarat că vede în această carte „o poveste puternică”, în care multă lume se va regăsi. „George şi Grant văd în această carte ceea ce văd şi eu în ea – o poveste puternică, ce va rezona cu tinerii şi vârstnicii deopotrivă. Oamenii din toate categoriile vor putea să relaţioneze cu ea”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: