Dr. Maricela Cobuz, deputat PSD:

Lucrăm la un program de sănătate pentru toţi românii

În această săptămână, în Parlament s-a desfăşurat o întâlnire cu reprezentanţii pacienţilor, în care s-a discutat despre necesitatea unei strategii pentru sănătate, în aceste condiţii de pandemie, ne-a informat dr. Maricela Cobuz, deputat PSD de Suceava.

„Este nevoie ca toate spitalele să trateze pacienţii, atât cei Covid, cât şi cei non-Covid. De asemenea, este nevoie de circuite epidemiologice sigure, de echipamente şi tratamente moderne, la standarde europene, pentru toţi pacienţii.

Pacienţii cronici nu au mai ajuns în ultimele 6 luni la spital, unii au fost nevoiţi să-şi întrerupă tratamentul prescris de medicul de specialitate” ne-a declarat, în acest context, dr. Maricela Cobuz.

Deputatul sucevean a dat asigurări că „preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, susţine pactul pentru sănătatea românilor”, precizând că „dincolo de disputele politice, sănătate nu are culoare politică”.

„Împreună cu colegii medici din Comisia pentru sănătate şi familie, lucrăm în prezent la un program de sănătate pentru toţi românii, program ce va fi prezentat în perioada imediat următoare” a mai declarat dr. Maricela Cobuz. (D.L.)

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: