Încă două cadre didactice şi patru elevi confirmaţi cu SARS-CoV-2

Purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Suceava, Gabriela Băncilă, a declarat ieri că au fost confirmate şase cazuri de infecţie cu noul coronavirus în rândul elevilor şi cadrelor didactice din învăţământul preuniversitar.

Băncilă a spus că trei eleve din două clase diferite ale Colegiului Agricol Fălticeni au avut rezultat pozitiv la testarea pentru noul coronavirus. Ca urmare, cursurile celor două clase în care învaţă elevele respective se desfăşoară online, timp de 14 zile.

Un alt elev, de la Şcoala „Al.I. Cuza” Fălticeni, unitate intrată în scenariul roşu, a fost confirmat pozitiv cu SARS-CoV-2, iar un elev al Şcolii Gimnaziale Nr. 3 Suceava, confirmat cu noul coronavirus, se afla deja în izolare la domiciliu, deoarece are un părinte confirmat pozitiv cu SARS-CoV-2.

Purtătorul de cuvânt al DSP Suceava a precizat că au fost înregistrate două cazuri de infecţie cu noul coronavirus la cadre didactice din Vatra Dornei şi Suceava, respectiv la o educatoare de la Grădiniţa „Bambi” Vatra Dornei şi un profesor de sport de la Şcoala Generală Nr. 4 Suceava. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: