Gheorghe Flutur a fost validat preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava

> Tribunalul Suceava urmează să valideze astăzi mandatele celor 36 de consilieri judeţeni aleşi

 Preşedintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a fost validat, ieri, preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, prin decizia Tribunalului Suceava.

Solicitarea de validare a mandatului de preşedinte al CJ Suceava a fost depusă de secretarul Consiliului Judeţean Suceava şi a fost admisă de instanţă.

Decizia va fi adusă la cunoştinţa Prefecturii Suceava, a secretarului CJ Suceava şi a lui Gheorghe Flutur. Ea poate fi atacată cu apel în termen de două zile de la aducerea la cunoştinţa publică.

Secretarul CJ Suceava va trebui să afişeze decizia la sediul unităţii administrativ-teritoriale, în termen de cel mult 24 de ore de la comunicare.

Tribunalul Suceava urmează să valideze astăzi şi mandatele celor 36 de consilieri judeţeni aleşi în urma alegerilor locale.

Gheorghe Flutur a câştigat alegerile pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava, obţinând 106.960 voturi.

Este cel de-al treilea mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava al lui Gheorghe Flutur, după ce în 2008 a câştigat alegerile uninominal, iar în 2016 a fost ales preşedinte de majoritatea PNL din Consiliul Judeţean.

PNL va avea în CJ Suceava majoritate şi în acest mandat, obţinând 18 consilieri judeţeni din cei 36.

PSD va avea 13 consilieri judeţeni, iar PMP 5 consilieri judeţeni. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: