Colegiul Naţional „Petru Rareş” a intrat în scenariul roşu

> Timp de două săptămâni, cursurile se vor desfăşura exclusiv online

Colegiul Naţional „Petru Rareş” din Suceava a intrat de ieri în scenariul roşu, după ce în unitatea liceală au fost confirmate trei cazuri de infecţie cu SARS-CoV-2 în rândul elevilor.

Directorul CN „Petru Rareş”, prof. Daniela Dungeanu, ne-a declarat că a solicitat conducerilor ISJ şi DSP Suceava avizarea intrării în scenariul roşu, ceea ce presupune ca toate cursurile să se desfăşoare la distanţă, online.

Ea a menţionat că elevii colegiului au fost deja anunţaţi despre această situaţie.

Inspectorul şcolar general al judeţului Suceava, Grigore Bocanci, ne-a declarat că ISJ Suceava va aviza solicitarea conducerii CN „Petru Rareş” de intrare în scenariul roşu, urmând ca decizia să fie aprobată de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, potrivit reglementărilor în vigoare.

Cei trei elevi confirmaţi cu infecţie cu SARS-CoV-2 sunt din clase diferite.

Reamintim că, potrivit DSP Suceava, luni s-a confirmat şi infecţia cu SARS-CoV-2 la o contabilă a acestui colegiu. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI