15 angajaţi ai Primăriei Todireşti, confirmaţi cu infecţie cu SARS-CoV-2

Purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Suceava, Gabriela Băncilă, a declarat ieri că în anterioarele 24 de ore au fost confirmaţi pozitiv cu SARS-CoV-2 15 angajaţi ai Primăriei Comunei Todireşti.

Gabriela Băncilă a spus că, din cei 17 angajaţi care au efectuat testul RT-PCR, 15 au avut rezultat pozitiv, un angajat a avut rezultat negativ, iar o altă persoană avea deja anticorpi, ceea ce înseamnă ca a trecut cândva prin boală.

Ea a subliniat că autorităţile sanitare au început ancheta epidemiologică pentru depistarea tuturor contacţilor şi luarea măsurilor specifice în astfel de situaţii. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: