15 angajaţi ai Primăriei Todireşti, confirmaţi cu infecţie cu SARS-CoV-2

Purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Suceava, Gabriela Băncilă, a declarat ieri că în anterioarele 24 de ore au fost confirmaţi pozitiv cu SARS-CoV-2 15 angajaţi ai Primăriei Comunei Todireşti.

Gabriela Băncilă a spus că, din cei 17 angajaţi care au efectuat testul RT-PCR, 15 au avut rezultat pozitiv, un angajat a avut rezultat negativ, iar o altă persoană avea deja anticorpi, ceea ce înseamnă ca a trecut cândva prin boală.

Ea a subliniat că autorităţile sanitare au început ancheta epidemiologică pentru depistarea tuturor contacţilor şi luarea măsurilor specifice în astfel de situaţii. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI