Volei

Sistemul de disputare a eşalonului secund se îndreaptă spre o schimbare

Anul acesta, se pare că şi voleiul masculin din eşalonul secund se îndreaptă spre un sistem de disputare similar cu cel de la handbal. Aşadar, în urma unor discuţii la nivel de federaţie, campionatul se va juca sub formă de turneu. Vor fi, cel mai probabil, două astfel de turnee la nivelul Diviziei A, unul în noiembrie şi unul în decembrie.

„Pentru a reduce riscul infectărilor cu Covid-19 la nivel de federaţie, s-a decis să se joace în sistem de turnee. Nu se ştiu exact datele de disputare a acestor turnee, dar se pare că unul va fi luna viitoare şi unul în decembrie.

Echipa noastră din acest an va fi din nou un amestec de experienţă şi tinereţe. avem, din cei care au evoluat anul trecut, pe Vlad Ştreangă, Gabriel Albu, Alexandru Roman şi Cosmin Boghian, alături de Bortă şi Dănilă, iar de la LPS Suceava am promovat alţi doi tineri, Andrei Curic şi Denis Croitor. Veteranii noştri sunt cunoscuţi iubitorilor voleiului şi ne străduim să-l aducem înapoi la Suceava pe Ştefan Verciuc”, a declarat antrenorul echipei CSM Suceava, Tudor Orăşanu.

Formaţia suceveană face parte din Seria Vest a Diviziei A2 de volei masculin, alături de ACS Volei Club Zalău, CS Oţelu Roşu, CSS CNE Lapi Dej, Pro Volei Arad şi ACS Volei Municipal Zalău.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: