Actriţa Margaret Nolan, care a jucat în filmul „Goldfinger” din seria „James Bond”, a murit la 76 de ani

Actriţa şi artista Margaret Nolan, care a avut un rol memorabil în filmul clasic din 1964 „Goldfinger” din seria „James Bond”, a murit la vârsta de 76 de ani, relatează dpa.

Moartea actriţei a fost anunţată de regizorul Edgar Wright, care a lucrat recent cu Nolan la filmul „Last Night In Soho”.

Ea a deţinut un rol şi în „A Hard Day’s Night” din 1964, un film despre trupa The Beatles. Nolan a jucat rolul lui Dink în „Goldfinger”, al treilea film din seria „James Bond”, care l-a avut în rolul principal pe Sean Connery.

Margaret Nolan, care s-a născut în Somerset, Anglia, şi-a început cariera ca model. Ca actriţă, ea a apărut în zeci de filme şi programe de televiziune de-a lungul unei cariere de şase decenii.

Regizorul Edgar Wright a amintit că Nolan a avut un rol secundar în „Last Night in Soho”, un horror psihologic a cărui acţiune are loc la Londra în anii 1960. Filmul va fi lansat în aprilie anul viitor. „Era atât de amuzantă, isteaţă şi, după cum vă puteţi imagina, ştia o mulţime de poveşti uimitoare. Mă bucur că am cunoscut-o”, a scris Wright despre Nolan.

Cauza morţii actriţei nu a fost dezvăluită.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: