Kim Kardashian donează 1 milion de dolari pentru Armenia

Kim Kardashian donează un milion de dolari pentru victimele din Armenia. Surorile Kardashian au înfiinţat Armenia Fund – organizaţie pentru strângere de fonduri. Pe pagina de Instagram, Kim şi surorile ei au promovat iniţiativa.

Kim Kardashian a donat un milion de dolari pentru oamenii care au fost afectaţi în conflictul din Armenia. Surorile Kardashian au fondat o organizaţie care să ajute oamenii nevinovaţi care au fost afectaţi de conflict.

Organizaţia pentru strângerea de fonduri se numeşte „Armenia Fund”, iar surorile Kardashian au postat fiecare, pe pagina de Instagram, câte un video care să atragă atenţia asupra situaţiei.

Kim anunţă că banii strânşi se îndreaptă direct către persoanele care au nevoie de hrană, adăpost, asistenţă medicală şi alte resurse care sunt greu de găsit în acest moment.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: