Atletism

Fostul sportiv de la CSU Suceava, Alin Firfirică, din nou campion

Atletul român Alin Firfirică (CSA Steaua) a câştigat proba de aruncare a discului din cadrul reuniunii internaţionale de la Zenica (Bosnia-Herţegovina), cu performanţa de 60,50 m, potrivit site-ului FRA.

Pentru Firfirică, atlet calificat la JO de la Tokyo, concursul de la Zenica a fost ultimul din acest sezon. El va intra pentru câteva zile în vacanţă, urmând apoi ca de la mijlocul lunii octombrie să înceapă pregătirea anului 2021.

Tot la Zenica, George Zaharia (CSA Steaua) s-a clasat pe locul al treilea la aruncarea suliţei, cu 70,70 m.

La competiţie s-au aliniat aproximativ 200 de sportivi din cinci ţări: Bosnia-Herţegovina, Croaţia, România, Macedonia de Nord şi Serbia. Concursul s-a desfăşurat pe o ploaie torenţială, iar temperatura de afară nu a trecut de 14 grade.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: