„Este o încununare pentru toţi oamenii care m-au ajutat în proiectele mele”

Omul de afaceri Ştefan Mandachi, care a fost declarat cetăţean de onoare al Sucevei la propunerea primarului Ion Lungu pentru implicarea sa în lupta cu epidemia cu noul coronavirus, ne-a declarat, miercuri, că dedică acest titlu tuturor celor care i-au fost alături în proiectele pe care le-a promovat.

„Am aflat foarte recent de titlul care urmează să mi se ofere” a spus Mandachi.

El a menţionat că nu ştie exact ce înseamnă acest titlu şi că toate acţiunile pe care le-a făcut nu au avut un alt interes decât de a veni în sprijinul oamenilor.

Mandachi a spus că este foarte onorat că i se decernează acest titlu.

„Mă onorează foarte mult. Îl primesc cu mare drag şi este o încununare pentru toţi oamenii care m-au ajutat în toate proiectele mele. Niciunul dintre proiecte nu l-am făcut de unul singur” a spus Mandachi. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: