Un sucevean care a mers la cules fructe de pădure în zona Cârlibaba a vizitat fără să vrea Ucraina

Un bărbat în vârstă de 56 ani, din Frasin, a vizitat, fără să vrea, Ucraina, rătăcindu-se într-o pădure de pe raza localităţii Cârlibaba.

Bărbatul s-a rătăcit în luni dimineaţa, în timp ce culegea fructe de pădure în localitatea menţionată.

El a mers în pădure cu un prieten, iar în zona Valea Ursului – Prestânci (la o distanţă de aproximativ 3 km faţă de frontiera cu Ucraina), bărbaţii s-au despărţit şi s-au deplasat în direcţii diferite.

Ulterior, bărbatul din Frasin nu a mai revenit, iar celălalt a încercat, fără succes, să-l localizeze, iar după asta a anunţat autorităţile.

În seara aceleiaşi zile au fost efectuate cercetări în zona împădurită, la căutări fiind angrenate şi efective din cadrul Postului de Poliţie Cârlibaba, a SPTF Izvoarele Sucevei, a Detaşamentului de Jandarmi Vatra Dornei, a Serviciului Salvamont Vatra Dornei şi a OS Cârlibaba.

Căutările nu au dat rezultat şi au fost sistate pe timp de noaptea.

Ulterior, potrivit Salvamont Suceava, bărbatul a fost găsit în Ucraina. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: