La Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava

Spectacolul „Cocktail”, cu Maia Morgenstern şi Carmen Tănase

Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava invită publicul la spectacolul „Cocktail”, ce va avea loc în data de 27 octombrie a.c., de la ora 19.

„Cocktail” de Aldo Nicolaj este o comedie fabuloasă, marca Maia Morgenstern şi Carmen Tanase, cu Jawad Mohammad, Cosmin Pană, Florina Gleznea şi Viviana Gherasim. Regia: Mariana Camarasan.

Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava precizează că preţul unui bilet este de 100 lei. Vânzarea de bilete se va face pe cât posibil online, astfel încât contactul fizic să fie minimizat. În cazul achiziţiei biletelor la casa de bilete se încurajează utilizarea plăţii cu cardul contactless sau cu telefonul. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: