Sienna Miller spune că Chadwich Boseman i-a cedat o parte din salariu

Într-un nou omagiu adresat lui Chadwick Boseman, actriţa Sienna Miller a relatat o poveste emoţionantă care dovedeşte generozitatea actorului. Într-un interviu cu Empire, actriţa anglo-americană Sienna Miller a relatat cele mai importante momente trăite împreună cu actorul din rolul Black Panther.

Sienna a jucat alături de acesta în filmul 21 Bridges, din 2019. „Nu ştiam dacă să spun sau nu. Dar o voi spune”, a continuat actriţa „pentru că eu cred că este un testament care spune cine a fost actorul”.

Actorul, în vârstă de 43 de ani, a murit pe 28 august 2020 de cancer la colon. A murit înconjurat de familie, soţia Taylor Simone Ledward fiindu-i alături…

„Era vorba de un film cu un buget relativ mare, şi cred că toată lumea este la curent cu inegalitatea salariilor la Hollywood, iar eu am cerut o cifră cu care studiourile nu erau de acord. Şi, pentru că eu ezitam să mă întorc pe platoul de filmare, iar fiica mea începea şcoala şi momentul nu era potrivit, am spus: O voi face dacă sunt recompensată cum trebuie”, relata Miller. „Şi, în cele din urmă, Chadwick şi-a donat o parte din salariul lui pentru ca eu să ajung la salariul pe care l-am cerut. Mi-a spus că trebuia să fiu plătită aşa cum merit”. Sienna a continuat: „A fost cel mai uimitor lucru pe care l-am trăit. Acest gen de situaţii pur şi simplu nu se întâmplă. El mi-a spus: Trebuie să fii plătită după cum meriţi şi aşa cum trebuie. Este greu de imaginat un alt bărbat care să se comporte atât de elegant şi de respectuos.”

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: