Atletism, Campionatele Naţionale de Cros pentru juniori şi copii

Performanţe remarcabile pentru sportivii suceveni

La finele săptămânii trecute, la Botoşani, a avut loc Campionatul Naţional de Cros pentru juniori 2, juniori 3 şi copii 1 şi 2. Competiţia a fost organizată de către Federaţia Română de Atletism, cu sprijinul DJST Botoşani şi al Asociaţiei Judeţene de Atletism Botoşani.

La finalul competiţiei, sportivii de la CSM Dorna Vatra Dornei, secţia atletism, se pot mândri cu rezultate remarcabile. Astfel, la juniori 2, proba de 6.000 metri, Ihnatiuc Andrei, sportiv legitimat la CSŞ Rădăuţi cu dublă legitimare la CSM Dorna Vatra Dornei, a câştigat titlul de campion naţional. La aceeaşi probă, echipa CSM Dorna Vatra Dornei, formată din Ihnatiuc Andrei, Moroşan Mihai Alexandru şi Iluca Valentin Sorin, a fost declarată vicecampioană.

La proba de 4.000 de metri, juniori 3, Negoiţă Dragoş este deţinătorul titlului de campion naţional, sportivul fiind legitimat la CS Atletico Slănic, din judeţul Prahova, cu dublă legitimare la CSM Dorna Vatra Dornei. Rezultate bune au înregistrat şi Cristo Balint (legitimat la CS Atletico Slănic şi CSM Dorna Vatra Dornei), care a ocupat locul 4, şi Alexandru Prâsneac, locul 5. Tot la 4.000 de metri, campioni naţionali cu echipa au fost declaraţi sportivii Negoiţă Dragoş, Cristo Balint, Prâsneac Alexandru şi Ivan Rareş.

Vicecampioni naţionali cu echipa, în proba de 1.500 de metri, la copii 1, au fost desemnaţi, în urma întrecerilor, Bodea Petru, Capră Andrei, Hrisca Stelian şi Stoloniciuc David.

„Sunt încântat de medaliile obţinute de sportivii mei şi sper ca acest campionat naţional de cros să-i motiveze pentru sezonul de sală care urmează. Aş vrea să mulţumesc şi celor care stau în spatele muncii acestor sportivi, respectiv companiile Black-Hill, Aqua Carpatica, Coloana Center, Soriniko şi Mol România”, a declarat profesorul Cristian Prâsneac, de la CSM Dorna Vatra Dornei.

Zestrea de medalii a sportivilor din judeţul Suceava la Campionatele Naţionale de Cros pentru juniori şi copii a fost completată de Mădălina Sîrbu, Talida Sfarghiu şi Anca Moroşan, primele două urcând pe podiumul de premiere la individual, cea de-a treia împreună cu echipa.

„Felicit sportivele noastre pentru efortul depus şi doresc să mulţumesc Primăriei Câmpulung Moldovenesc, Consiliului Local şi primarului Mihăiţă Negură pentru susţinerea sportivilor. Vreau să mulţumesc şi sponsorilor Goldnutrition Romania, Neurokinetics, MOL România şi Câmpulung PapaBun, care contribuie la buna pregătire a sportivilor”, a spus antrenoarea de la CSM Suceava – CSM Rarăul Câmpulung, Erzilia Ţîmpău.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: