Noile proceduri de plată pentru înmatriculări şi permise auto

Prefectura Suceava a informat cum vor putea fi efectuate, începând cu 1 octombrie a.c., plăţile aferente operaţiunilor de înmatriculare şi pentru permise auto.

Tarifele reprezentând contravaloarea certificatelor de înmatriculare, autorizaţiilor de circulaţie provizorie şi permiselor de conducere se vor încasa exclusiv în contul BCR RO94RNCB0082000367331018, beneficiar Regia Autonomă – Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat, utilizând mijloacele de plată: virament, mijloace de plată online, sistemul electronic de plată online (SNEP) – Ghişeul.ro sau POS-ul ce va fi instalat de RA – APPS la sediul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor din cadrul Instituţiei Prefectului – Judeţul Suceava, după operaţionalizare.

Contravaloarea documentelor menţionate nu se mai poate achita la ghişeu.

Tarifele aferente confecţionării plăcilor cu numere de înmatriculare permanentă, de probă, temporare şi provizorii, atribuirii unui număr de înmatriculare preferenţial sau păstrării combinaţiei numărului de înmatriculare se vor achita în conturile Trezoreriei prin virament, mandat poştal, numerar la ghişeul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor din cadrul Instituţiei Prefectului – Judeţul Suceava sau la casieria Trezoreriei Suceava, în condiţiile legii.

Documentele de plată emise anterior îşi păstrează valabilitatea. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: