Mirela Adomnicăi anunţă analiză şi schimbări în PSD Suceava

> Rezultatul ne arată că trebuie să schimbăm strategia şi să ne schimbăm echipele din judeţ. E nevoie să avem o deschidere mai mare şi să devenim mai interesanţi pentru cei tineri

 Mirela Adomnicăi, fostul candidat al PSD pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, a declarat la News Bucovina că, după finalizarea statisticilor privind rezultatul votului din alegerile locale de duminică, PSD Suceava va face o analiză şi va stabili măsuri pentru îmbunătăţirea rezultatelor.

„Să vedem dacă s-a greşit, unde s-a greşit şi cum s-a greşit. Viaţa merge mai departe. Există viaţă şi după alegeri” a spus Adomnicăi.

Ea a precizat că după periplul prin judeţ, unde s-a întâlnit şi a discutat cu toţi candidaţii PSD, s-au legat multe în această perioadă şi că o preocupă mai mult partea de construcţie în ceea ce înseamnă organizaţiile PSD din judeţ.

Cu câteva zile înaintea depunerii candidaturilor, am fost părăsiţi de unii colegi şi a trebuit să improvizăm

„Noi am avut acea situaţie specială. Cu câteva zile înainte de depunerea candidaturilor am fost părăsiţi de unii dintre colegi şi a trebuit să improvizăm, să găsim candidaţi care să facă liste complete. Am rămas fără organizaţii şi a trebuit să construim în jurul candidaţilor care, în condiţiile date, au obţinut un scor mai mult decât rezonabil” a spus Adomnicăi.

Ea este de părere că PSD Suceava va trebui să facă mai multe schimbări.

Trebuie să schimbăm strategia şi echipele

„Rezultatul ne arată că trebuie să schimbăm strategia şi să ne schimbăm echipele din judeţ. E nevoie să avem o deschidere mai mare şi să devenim mai interesanţi pentru cei tineri” a spus Adomnicăi.

Surpriza cea mai plăcută a fost candidatul de la Bogdăneşti care, la 27 de ani, a câştigat alegerile, a spus Adomnicăi, menţionând că un tânăr dintr-un partid mai mic a câştigat alegerile la Salcea.

„Tinerii trebuie să vadă că se poate. Important este să înceapă cu ceea ce este obligatoriu: să se implice în politică şi să convingă” a declarat Mirela Adomnicăi.

Ea a subliniat că se va face o analiză pentru toate organizaţiile.

„Va trebui să schimbăm mai multe şi în ceea ce priveşte interfaţa partidului şi pe partea de comunicare, şi imaginea unor purtători de mesaje” a declarat Mirela Adomnicăi, menţionând că va trebui ca mesajul PSD să ajungă, mai bine, şi în mediul online.

Ea consideră că e nevoie ca în PSD să se regăsească inclusiv colegi noi, tineri.

„Tinerii nu sunt încă motivaţi şi chiar resping nu numai implicarea în politică, ci chiar şi mersul la vot, neregăsindu-se într-un profil de candidat. După analiza pe care o vom face aici vom găsi soluţii şi cu colegi noi, şi cu preluarea unor organizaţii de alte persoane, să maximizăm rezultatele. Pentru că dacă vom avea alegeri parlamentare la termen timpul este foarte scurt” a spus Mirela Adomnicăi. (N.B.) 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: