Lucian Harşovschi:

Mandatul 2020-2024 va fi al măsurilor corecte, curajoase şi al înverzirii municipiului

Viceprimarul PNL al Sucevei Lucian Harşovschi a declarat luni, la News Bucovina, că îşi propune ca mandatul 2020-2024 să fie unul al înverzirii oraşului, al măsurilor corecte şi curajoase pentru suceveni.

„Vom face o majoritate de dreapta în Consiliul Local Suceava pentru a putea continua proiectele. Vrem să coagulăm în Consiliul Local toată dreapta, ca să facem un parteneriat pentru suceveni, în care îi chemăm şi pe cei care au votat cu PSD sau cu Pro România” a spus Harşovschi.

El a menţionat că alegerile s-au încheiat şi, că din momentul de faţă, trebuie să se facă administraţie, să se continue proiectele municipiului Suceava.

„Cred că un consiliu local puternic şi unit va lua măsuri necesare, uneori curajoase, pentru îmbunătăţirea vieţii sucevenilor” a spus viceprimarul.

El a arătat că unul dintre proiectele curajoase este cel de introducere a noului sistem de transport public de călători cu cele 62 de autobuze electrice şi punerea în aplicare a noului sistem de trafic cu sensuri unice şi benzi speciale pentru transport public şi pentru biciclete.

Lucian Harşovschi a mai declarat că în acest mandat vor fi finalizate lucrările la parcările de reşedinţă şi că este mandatul înverzirii municipiului Suceava.

„Vom finaliza parcările de reşedinţă, va trebui să plantăm copaci, să refacem spaţiul verde şi, alături de parcul Şipote, care a venit la municipiul Suceava, îl vom reda sucevenilor şi vom înverzi oraşul” a spus viceprimarul.

El a subliniat că un oraş verde înseamnă şi autobuzele electrice, şi autoturismele şi autoutilitarele electrice ale Primăriei, trotinete electrice care vor fi puse la dispoziţia sucevenilor în două săptămâni, ca mijloc alternativ de transport.

Tot ce s-a promis în campanie va fi realizat

Lucian Harşovschi a mai declarat că şantierele din municipiu continuă, că sunt deschise altele şi că tot ceea ce s-a promis în campanie va fi realizat.

„Va fi un mandat al măsurilor corecte, curajoase şi al înverzirii municipiului Suceava şi protejare a spaţiului verde” a precizat Lucian Harşovschi.

El a mai spus că acest mandat va fi şi al măsurilor decisive şi al respectării regulilor, fie că e vorba de administraţie, de angajat al Primăriei sau cetăţean.

„Va fi un mandat în care nu se va spune: lasă că merge şi aşa. Va fi un mandat al respectării regulilor, al bunului-simţ, al coordonării” a subliniat Lucian Harşovschi.

El a mulţumit sucevenilor pentru parteneriatul pe care l-au oferit liberalilor şi a remarcat că mulţi au fost curajoşi şi au mers la vot în pandemie. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: