Ziua Europeană a Sportului Şcolar la Colegiul Naţional Militar „Ştefan cel Mare”

În această săptămână, la Colegiul Naţional Militar „Ştefan cel Mare” au avut loc o serie de activităţi sportive pentru a marca Ziua Europeană a Sportului Şcolar şi Săptămâna Europeană a Sportului. Participarea elevilor militari la activităţi sportive şi fizice are drept scop sensibilizarea societăţii cu privire la numeroasele beneficii ale mişcării în aer liber. Astfel, 50 de ştefanişti, sub îndrumarea profesorilor de educaţie fizică din colegiu, s-au alăturat campaniei #BeActive.

Ziua Europeană a Sportului Şcolar se află la a V-a ediţie şi are loc în ultima zi de vineri din luna septembrie fiind parte a conceptului #BeActive al Uniunii Europene, în cadrul Săptămânii Europene a Sportului (23-30 septembrie 2020).

Sportul constituie o componentă importantă a pregătirii elevilor militari, completează şi susţine activitatea de învăţământ prin parcurgerea programei şcolare la orele de educaţie fizică şi prin antrenamente suplimentare. (GEORGIANA LUPU)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: