Violenţe familiale sâmbătă, pe fondul consumului de alcool

> Un bărbat agresiv a ajuns în arest

În cursul zilei de sâmbătă, 26 septembrie, în judeţ au fost înregistrate mai multe cazuri de violenţă în familie. În toate cazurile au fost întocmite dosare penale, iar un agresor a ajuns în arestul IPJ Suceava.

Cel mai grav caz a fost înregistrat la Rădăuţi, unde o localnică de 42 ani a fost bătută şi ameninţată cu moartea de soţul său, în vârstă de 50 ani, care a consumat alcool în exces. Femeia a suferit mai multe leziuni fizice, dincolo de cele psihologice.

Rădăuţeanca a solicitat emiterea unui ordin de protecţie, care a şi fost emis de poliţişti, pentru o perioadă de 5 zile. Mai mult decât atât, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore. El va fi prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, pentru punerea în mişcare a acţiunii penale.

Încă un caz de violenţă în familie a fost înregistrat la Vicovu de Sus, deşi circumstanţele sunt confuze. O localnică a reclamat că concubinul său a fost agresat de fiul acesteia.

Cercetările au stabilit că bărbatul, de 52 ani, locuieşte la domiciliul concubinei şi al fiului ei de 18 ani.

În cursul zilei, cei doi concubini au consumat băuturi alcoolice la domiciliu. Din spusele femeii, seara, între concubin şi fiul femeii a izbucnit un conflict, tânărul agresând bărbatul. Cu toate acestea, ulterior, femeia a declarat că, de fapt, concubinul nu a fost agresat, ci a căzut în curtea casei şi s-a lovit.

Bărbatul nu a putut explica situaţia din cauza stării avansate de ebrietate. Prin urmare, pentru a stabili circumstanţele cazului, poliţiştii au întocmit dosar penal privind „violenţă în familie”.

Încă un dosar pentru aceeaşi infracţiune a fost întocmit într-un caz ce a avut loc în comuna Drăgoieşti. O tânără a sesizat Poliţia despre faptul că fratele i-a fost bătut de tatăl său.

Cercetările au stabilit că bărbatul, de 49 ani, l-a lovit pe fiul său de 21 ani în faţă, pe fondul unui conflict spontan şi al băuturilor alcoolice pe care le-au consumat împreună. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI