Un nou loc de joacă a fost inaugurat în cartierul Burdujeni

> Primarul Ion Lungu spune că strategia municipalităţii este să deschidă în fiecare an 2-3 locuri de joacă mari, moderne, repartizate echilibrat în toate cartierele

Primarul Ion Lungu şi viceprimarul Lucian Harşovschi au inaugurat, vineri, un nou loc de joacă în cartierul Burdujeni.

Investiţia a fost realizată de firmele de salubritate din Suceava, în baza contractului existent şi cu implicarea Primăriei Municipiului Suceava.

Locul de joacă poate fi folosit de copii cu vârste între 3 şi 15 ani, este îngrădit şi poate fi închis pe perioada nopţii, pentru a se evita eventuale vandalizări. Totodată, în zonă vor fi instalate şi camere de supraveghere video.

Primarul Ion Lungu a declarat la inaugurarea locului de joacă că „administraţia liberală se ţine de cuvânt şi modernizează şi creează locuri de joacă în toate cartierele oraşului”.

„Avem proiecte de modernizare a locurilor de joacă şi, chiar dacă le facem mai greu, adică nu facem zece într-un an, ci două-trei, dar să le facem aşa cum trebuie, deoarece copiii doresc să aibă locuri de joacă moderne” a spus Lungu.

El a menţionat că în această zonă s-a creat şi un spaţiu de recreere.

Lungu a spus că este vorba despre un loc de joacă imens, pe 1000 mp, unde se pot juca simultan 165 de copii.

El a precizat că a solicitat CSJU Suceava să aprobe deschiderea locurilor de joacă din municipiu, astfel încât copiii să se bucure de acestea.

„Vom continua şi anul viitor să amenajăm locuri de joacă. Strategia primăriei este să facem locuri de joacă mari, moderne şi încercăm să le repartizăm în fiecare cartier” a spus Lungu.

Viceprimarul Lucian Harşovschi şi-a exprimat speranţa că toate locurile de joacă din municipiu vor fi deschise prin decizia CJSU, iar municipalitatea va asigura soluţii dezinfectante, astfel încât copiii să se bucure de ele. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: