Gheorghe Flutur, ironic cu cei care au vorbit de blat PSD – PNL la Suceava

Preşedintele PNL Suceava şi al Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a respins, vineri, la Subiectul Zilei de la News Bucovina, speculaţiile privind un blat politic PSD – PNL la Suceava.

„Aţi fi vrut să mă zgârii cu Ioan Stan? L-am aşteptat. Mi-e dor de el. Nu a candidat. A stat în tufişuri” a spus Flutur.

El s-a întrebat care lider de la PSD a venit de la Bucureşti şi nu a dat în Flutur.

„Toţi! Mie mi se pare că e greşit pusă problema de cei care vorbesc de blat PNL cu PSD. Nu există PSD la Suceava! I-am căutat să mă lupt, dar l-au chemat pe Şerban Nicolae, l-au chemat pe Corlăţean, prin bilă-mantă a venit Ciolacu la Fălticeni. Eu nu ştiu dacă el ştie, dar capitala judeţului e Suceava” a spus Gheorghe Flutur.

Preşedintele PNL Suceava a apreciat că cei din PSD Suceava se comportă precum un copil care îşi cheamă fratele mai mare în ajutor.

„Ei îi roagă: mai daţi una în Flutur. De când sunt eu în politică, PSD spune: fratele de-a opta, nu vii să dai în Flutur, că eu mă tem de el? Cum ar fi să-i cer eu lui Orban să spună ceva de Stan? El nici nu a auzit de Stan” a spus Flutur.

Gheorghe Flutur a explicat că sunt instituţii descentralizate care sunt conduse de membri PSD pentru că politica liberalilor nu este să facă schimbări pe criterii politice şi a remarcat că sunt chiar doi directori de instituţii guvernamentale care, aflaţi în campanie, au atacat guvernul.

El a spus că e treaba ministerelor să stabilească cine sunt reprezentanţii lor în teritoriu. Potrivit lui, a urât politizarea instituţiilor descentralizate, amintind că, atât timp cât a fost director al Direcţiei Silvice Suceava, a refuzat să se înscrie în vreun partid şi a fost un director incomod. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: